TBA TAXI, BOEK EEN TAXICHAUFFEUR IN ANTWERPEN

UW VEELZIJDIG TAXIBEDRIJF IN ANTWERPEN

Met jaren ervaring op de teller, is het niet gek dat TBA TAXI u keer op keer een persoonlijke en professionele service garandeert. U kunt niet alleen in Antwerpen een taxi reserveren, maar ook in Brasschaat, Ekeren, Schoten en Kontich. Dit taxibedrijf in Antwerpen staat 24/24 en 7/7 voor u klaar, ook wanneer u ’s nachts in Antwerpen een taxi zoekt, in het weekend naar Brussel wilt of op een feestdag met de taxi van Wilrijk naar Antwerpen-Centraal wilt.

Daarnaast is TBA TAXI meer dan alleen een taxibedrijf in Antwerpen. U rekent er bijvoorbeeld ook op een wekservice. Dan belt uw taxichauffeur in Antwerpen u op zodat u tijdig wakker wordt voor uw rit. Het is een ideale oplossing in het geval uw hotel niet over een wekservice beschikt.

veelzijdig taxibedrijf

TAXI RESERVEREN IN ANTWERPEN VOOR NATIONAAL OF INTERNATIONAAL VERVOER

Met dit taxibedrijf in Antwerpen boekt u niet alleen een taxi voor ritjes in Antwerpen. Ook verre afstanden behoren zeker tot de mogelijkheden. Uw taxichauffeur uit Antwerpen brengt u met plezier naar uw vakantiehuis in de Ardennen of uw diner in Knokke. Retourritten worden enkel aangerekend vanaf 100 kilometer. Uiteraard is het perfect mogelijk dat uw taxichauffeur u op uw locatie opwacht zodat u meteen met de taxi naar Wilrijk of Antwerpen kunt. Daarnaast rekent u op dit taxibedrijf in Antwerpen voor internationaal vervoer naar Luxemburg, Nederland, Frankrijk en Duitsland. Voor luchthavenvervoer rekent u op vaste tarieven. Ook vervoer over Franse tolwegen behoort tot de mogelijkheden, maar dan gelden er afwijkende tarieven.

Taxi in Wilrijk, Antwerpen, Brasschaat, Ekeren, Schoten en Kontich

Taxi van Antwerpen naar het buitenland

Taxi in Antwerpen of naar andere Belgische steden

Ook ’s nachts, in het weekend en op feestdagen

Steeds net en op tijd

WILT U EEN TAXI RESERVEREN IN ANTWERPEN, BRASSCHAAT, EKEREN, SCHOTEN OF KONTICH? CONTACTEER DAN DIT PROFESSIONEEL TAXIBEDRIJF IN ANTWERPEN.